dilluns, 16 de març del 2015

Hem anat al Palau de la Música


 Divendres13 de març vem anar a Barcelona, al Palau de la Música Catalana,  a veure l'espectacle Cobla 2.0.
 Els músics de la Cobla Sant Jordi ens van ensenyar els seus instruments: les tenores, els fiscorns, els tibles, el flabiol i el tamborí, les trompetes i el contrabaix...
Els vem poder escoltar tocant diferents cançons i danses populars i tradicionals catalanes... Moltes eren conegudes per a nosaltres i ens vem divertir molt. A més, hi havia dos instruments intrusos que no eren de la cobla: el piano i la percussió.

 Ens vem fixar molt en l'edifici del Palau de la Música que està ple de mosaics i vitralls modernistes. Ja ens havíem informat que el Palau va ser construït entre 1905 i 1908.








Al  sortir vem passejar per la Catedral de Barcelona i vem veure restes de la muralla de Barcino. Vem dinar al pati del Museu Marés on vem jugar també una estona.








 Després vem anar a la Plaça Sant Jaume i vem veure l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.











 Vem continuar el trajecte baixant per les Rambles i el Moll de la Fusta.


       









  Ens vem poder fixar molt bé en els edificis, carrers, places... per comparar amb el poble ja que és el projecte que estem treballant.
   Encara vem tenir temps per jugar una mica abans d'anar a l'autocar.


5 comentaris:

  1. Hola. L' excursió em va agradar molt. Al palau de la musica el que mes em va agradar va ser el sostre i l'instrument el contrabaix. (Víctor)

    ResponElimina
  2. Va ser molt molt motl divertit :-)

    ResponElimina