dimecres, 21 de gener del 2015

OBSERVEM UN PEIX!



Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu estem fent un projecte sobre els peixos llanterna, i un dels continguts d’aquest és la morfologia d’aquests animalons, per tal de saber com són les seves característiques. Hem pensat que la millor manera d’observar un peix és fer-ho en directe, així l’observarem millor i el podrem manipular, tot i que ja sabeu que és difícil trobar un peix abissal. En aquest cas la classe de 3r B ha tingut molta sort per dues raons, la primera perquè tenim un pare peixater i la segona perquè aquest pare ha dedicat una estona molt amablement a nosaltres. Ens ha portat un cap de rap, un cap de peix espasa i una orada. Ens ha fet unes explicacions extraordinàries sobre els peixos, que els hem observat per fora i per dins, sobretot l’orada.

Ha estat una activitat molt enriquidora i us puc assegurar que la majoria ha gaudit molt, han tocat, remenat... sense cap tipus de problemes. D’altres no els hi ha fet tanta gràcia i han estat observant, o bé de la vora  o.... una mica més lluny.
Des d’aquí aprofito per donar les gràcies en Miquel i la Montse, pares de l’Aina Ciprián.

Auri
























2 comentaris:

  1. Hola, sóc l' Andrea. M'han agradat molt les imatges del bloc. Em va agradar molt manipular amb els peixos, el que més em va agradar va ser l'ull del peix espassa .També volia agrair als pares de l'Aina gracies per haver-nos portat aquests peixos... Mo vaig passar molt be. Gracies . Andrea 3r B.

    ResponElimina
  2. hola, sóc el Carlos. M´ha agradat molt veura com el Miquel obria l´orada.
    Carlos

    ResponElimina